Anmeldelser

 

Det siger mine kunder på Facebook.

    review rating 5  Sofia har taget nogle graviditetsbilleder af mig, som jeg er rigtig glad for! Hun var på alle måder engageret, lydhør og insisterede på at bruge al den tid der måtte være behov for, for at få det bedste resultat. Sofia er meget grundig med sin fotografering og har en masse gode ideer. Jeg fik nogle billeder som langt overgik forventningerne. Jeg kan på det varmeste anbefale Sofia, der tilmed er nem at tale med og som giver meget af sig selv i sit arbejde 🖒

    thumb Camilla Jusjong Haureberg Glückstadt
    4/17/2018

    review rating 5  Kreative rekvisitter og fantastiske billeder! 😍 vi glæder os til at få taget billeder hos Sofia igen 👏🏻 🤩

    thumb Rikke Rasmussen
    4/09/2018

    review rating 5  Fik taget nogle helt fantastiske billeder af vores søn. Super fotograf, kan klart anbefales.

    thumb Silke Elise Hosholm Østfeldt
    3/03/2018

    review rating 5  Sofia har taget de mest fantastiske billeder af min dengang nyfødte datter, Mathilde Virkelig dygtig og professionel. Glæder mig til at vi igen skal ha' taget billeder af Sofia, når Mathilde bliver lidt større Tak for en dejlig oplevelse

    thumb Sisse B. Stoklund
    2/14/2018

    review rating 5  Helt fantastisk fotograf! Kan varmt anbefales Super god til sine kunder og enormt god til børn Vi kommer helt sikkert igen.!

    thumb Maria Høy
    1/30/2018

    review rating 5  Tak for de fantastiske billeder af vores datter, de blev super gode og vi kommer helt sikkert igen næste gang der skal tages billeder

    thumb Tobias Møller Petersen
    12/17/2017

    review rating 5  Sofia er enormt dygtig til at arbejde både med mennesker og dyr! Helt klart en fotograf der er værd at anbefale

    thumb Eva Bang
    11/19/2017

    review rating 5  Super dygtig og kreativ. Meget hurtig leverings tid. En fed oplevelse - vi kommer igen næste efterår.

    thumb Lise Karlsson
    10/20/2017

    review rating 5  Tak for en helt fantastisk fotosession hos dig. Billederne er blevet så fine og personlige af vores to børn. Udover det vil jeg gerne rose dig for din ro og tålmodighed når man kommer med et lille spædbarn. Tak for det

    thumb Cindie Bakkegaard
    10/10/2017

    review rating 5  Sofia har taget billeder af mine heste, mine børn og min datters konfirmation. Det er alle super gode billeder og jeg er mere end begejstret for kvaliteten af billederne. Sofia er meget jordnær og rigtig god til at bruge empati sådanne, at f.eks. mine børn slapper af under fotograferingerne. Mit julegaveønske til mig selv i år, bliver forhåbentligt et gruppebillede af mine 4 dejlige unger. Jeg giver mine bedste anbefalinger til fotograf, Sofia Karlsen

    thumb Sine Støckel
    10/09/2017

Det siger mine kunder på Google.

    review rating 5  Sød og imødekommende, lyttede til vores ønsker og gjorde at vi fik nogle super gode billeder

    thumb The Unit
    9/11/2018

    review rating 5  Har fået taget familie foto hos Sofia! Hun er simpelthen så sød, imødekommende og en fantastisk fotograf som ved præcis hvad hun laver og kommer med en masse gode ideer til hvordan billederne kan være og man selv har muligheder for at sige hvad man ønsker. Kommer helt sikkert igen en anden gang. Man er tryg i hendes selskab og man er slet ikke i tvivl om at hun elsker hendes arbejde.

    thumb Sabrina Møller
    8/15/2018

    review rating 5  Super dygtig og professionel fotograf! Man får en rigtig god service og nogle rigtig gode billeder til en billig pris! Kan varmt anbefales !

    thumb Jens Bresemann
    3/28/2018

    review rating 5  Meget professionelt fotosession, med godt styr på både voksne og bærn. Hurtig lervering af billeder som er i rigtig god kvalitet.

    thumb Stefan Andersen
    3/28/2018

    review rating 5  Tak for din gode måde at forevige vores bryllupsdag på trods af det dårlige vejr fik vi nogle gode billeder

    thumb Bjarne Jensen
    12/19/2017
Menu
Sofia Karlsen Fotografering