Bryllups Fotograf

Bryllups fotografering Sjælland

 

Jeg tilbyder bryllups fotografering på hele sjælland, om du skal bruge en bryllups fotograf i København, eller en bryllups fotograf i Kalundborg.

Står du og søger en professionel fotograf, med god erfaring indenfor bryllups fotograferinger? En fotograf som har tålmodighed, er kreativ og er stabil?

Så er jeg jeres fotograf til opgaven!

Mange ægtepar vælger at få en professionel fotograf, til at tage billeder til deres bryllup. Så de sikrer sig de gode minder fra dagen, i en høj kvalitet.

Om du vælger, kun at få taget billeder til vielsen, eller om du vælger en heldags fotograf. Så leverer jeg altid den samme høje kvalitet af fotografering.

Med op til flere bryllupper om året, kan i være sikker på en stabil og professionel fotograf, med høj standard. Til lige jeres bryllup.

Bestilling

Helt fra start, af modtagelse af en bryllups fotograferings opgave, sikrer jeg mig at vi sammen finder den rigtige fotograferings pakke til jer. Så kan i være sikker på at i hverken for en for lille pakke, eller en for stor pakke.

Her sikrer vi os sammen at jeres forventninger og ønsker bliver opfyldt og afstemt.

Har i nogen idéer eller ønsker, tager vi dem allerede fra start, så i kan slappe af på jeres bryllups dag og lade ansvaret ligge hos mig.

Den store dag

Jeg vil beskrive mig selv, som fluen på væggen til jeres bryllup. Det er vigtigt for mig at i ikke bemærker eller føler jer generet af min tilstedeværelse. Derfor er jeg meget diskret i min fotografering, under de dele af jeres bryllup som er personlige og private.

Til selve vielsen og billeder efter kirken er jeg glad og smilene og fanger alle jeres gæster og de små smukke øjeblikke man ønsker at bevare. Her kan i være sikker på at jeg fanger mange forskellige vinkler så jeg med garanti får skabt nogen minder for livet.

Levering

Jeg er ikke som de andre og det er på den gode måde!

Jeg levere altid brylluppet så hurtigt som muligt, det betyder ofte at i får sneak peaks af jeres store dag, som i kan vise til familie og venner inden for et par dage. Resten af jeres pakke er ofte redigeret færdig og leveret inden for max 3 uger.

Det vil sige det er slut med at vendte måneder på at få jeres billeder fra en fotograf!

Jeres billeder leveres igennem et online galleri, Shootproof . Her kan i downloade alle jeres billeder, digitalt i højeste kvalitet.

Hvis i ønsker det, kan i vælge at bestille fotoprint igennem shootproof, her undgår vi forvirringer og misforståelser, i vælger blot det billed i ønsker i print og køber i den ønskede størrelse. Nemt!

Ved at købe fotoprint igennem mig, sikrer i jer at billeder kommer perfekte. Det vil sige, ikke noget med at kæmpe med om det er den rigtige format, eller størrelse der skal uploades. Jeg laver alt det sure arbejde og udføre altid kvalitets kontrol af alle print inden de forlader mit studie.

Ønsker i at læse mere om fotoprint og priser, så kig her Filer og Print

Har jeg fanget jeres interesse, så vendt ej!

Kontakt mig i dag for at høre mere.

 

Menu
Sofia Karlsen Fotografering