Erhverv

Erhvervs billeder

 

Jeg tilbyder mange former for erhvervs fotograferings opgaver, hvis ikke du finder et eksempel her på siden, er du altid velkommen til at tage Kontakt til mig for at få et tilbud på opgaven.

Jeg har hjulpet med projekter som:

Digitalisering af malerier

Forfatter Portræt

Virksomheds Portræt

Fritlægning af produkt billeder

 

Erhvervs billeder

 

Erhvervs Portræt

Mads Mads Karlsen, Jurist

Hos mig kan du få helt små erhvervs portræt pakker, bare fordi du ejer en virksomhed skal du ikke betale overpris. Derfor tilbyder jeg helt små pakker og giver gerne et tilbud på store pakker.

Som virksomhed er det vigtigt at fremstå professionel og det kan man hurtigt opnå med nogen flotte erhvervs portrætter af personalet. Jeg tilbyder også at køre ud til dit firma.

Erhvervs portræt pakke 1:

Billeder i studie, ca. 15 minutters fotografering, inkl. 1 digitalt billede i høj opløsning, med fulde rettigheder. – 300 plus moms

 

Erhvervs portræt pakke 2:

Billeder i studie, ca. 30 minutters fotografering, inkl. 3 digitale billeder i høj opløsning, med fulde rettigheder. – 800 plus moms

 

Erhvervs produkt billeder

Rasa Dzimidaviciute Olesen-4Maleri af Rasa Dzimidaviciute Olesen

Priser på produkt billeder kan variere, jeg opfordrer derfor til at kontakte mig på mail med en beskrivelse af opgaven så jeg kan give en konkurrence dygtig pris på din opgave.

 

Virksomheds billeder

 

Jeg tilbyder billeder af virksomheds lokaler, det kan være produktion, kontor eller salgs lokaler, Kontakt mig for at få et tilbud på ligepræcis din specifikke opgave.

Med professionelle billeder af din virksomhed kan du skille dig ud fra konkurrenterne.

Menu
Sofia Karlsen Fotografering