Erhverv

Erhvervs billeder

 

Jeg tilbyder mange former for erhvervs fotograferings opgaver, hvis ikke du finder et eksempel her på siden, er du altid velkommen til at tage Kontakt til mig for at få et tilbud på opgaven.

Jeg har hjulpet med projekter som:

Digitalisering af malerier

Forfatter Portrætter

Virksomheds Portrætter

Fritlægning af produkt billeder

 

Erhvervs Portræt

Hos mig kan du få helt små erhvervs portræt pakker, bare fordi du ejer en virksomhed skal du ikke betale overpris. Derfor tilbyder jeg helt små pakker og giver gerne et tilbud på store pakker.

Som virksomhed er det vigtigt at fremstå professionel og det kan man hurtigt opnå med nogen flotte erhvervs portrætter af personalet. Jeg tilbyder også at køre ud til dit firma.

Pris eksempler:

Erhvervs portræt pakke 1:

Billeder i studie, ca. 15 minutters fotografering, inkl. 1 digitalt billede i høj opløsning, med fulde rettigheder. – 500 plus moms

 

Erhvervs portræt pakke 2:

Billeder i studie, ca. 30 minutters fotografering, inkl. 3 digitale billeder i høj opløsning, med fulde rettigheder. – 1200 plus moms

 

 

 

Virksomheds billeder

 

Jeg tilbyder billeder af virksomheds lokaler, det kan være produktion, kontor eller salgs lokaler, Kontakt mig for at få et tilbud på ligepræcis din specifikke opgave.

Med professionelle billeder af din virksomhed kan du skille dig ud fra konkurrenterne.

 

Digitalisering af Malerier

Sammen med en lokal kunster har jeg digitalesiret en masse malerier og det er ikke som de andre gør det.

Jeg tager billeder af maleriet i forskellige vinkler med forskelligt lys. På den måde kan jeg sammen med kunstneren opnå præcist det udtryk de ønsker fra billedet.

Der er en masse redigering med i denne opgave og derfor opnår jeg også et yderst professionelt resultat.