Fotograf Sofia Karlsen

Fotograf Sofia Karlsen

Fotograf Kalundborg

Din personlige fotograf

Hej mit navn er Sofia Karlsen, jeg er 27 år gammel og bor i Kalundborg med min mand og to små børn.

Jeg er fuldtids fotograf og har igennem de sidste 11 år brugt alt min fritid på at lære fotograferings kunsten. Jeg har studeret mange af de dygtige anerkendte fotografer verden over og sidder stadig hver dag og følger med på nye spændende fotograferings metoder.

Jeg er meget professionel med fotograferingen og går meget op i de mindste detaljer. Ofte bruger jeg længere tid på fotograferings opgaven uden beregning, blot for at få præcist det, mine kunder ønsker.

Jeg føler at kunne tilbyde mine kunder en behagelig og rolig fotograferings oplevelse i dejlige omgivelser. Det skal være rart at komme til fotograf og derfor tager jeg mig tid til opgaven og er yderst tålmodig.

Jeg ville gerne være din personlige fotograf. Jeg nyder kontakten med mennesker og deres familie, jeg hygger mig med børnene og elsker de små dejlige nyfødte.

Jeg startede dette firma oktober 2017 og med støtte fra familie, venner og kunder, har jeg vokset hurtigere end jeg nogensinde kunne drømme om. Allerede d. 1 December 2017 åbnede jeg eget studie lokalt i Kalundborg, hvor jeg nu kan tilbyde bedre rammer, for flere fotograferings opgaver

Det behøver ikke at være dyrt at gå til fotograf

 

Menu
Sofia Karlsen Fotografering