Vilkår

LEVERINGS TID OG PRISER

Leveringstiden er så hurtig, som det er muligt. Det vil normalt sige 1-3 uger for baggrunde og 2-5 hverdage for lagerførte rekvisitter.

Alle baggrunde er special produkter og bliver bestilt ved betaling af ordren.

I tilfælde af at varen er længere tid om levering vil De blive informeret herom pr. e-mail eller telefon.

Varen bliver afsendt via Brink til Størrelses bestemte priser.

Levering af pakker op til 200cm: 75 DKK

Levering af pakker over 200cm: 160 DKK

RETURNERING OG ERSTATNING
FORTRYDELSESRET
De kan fortryde den indgåede aftale efter forbrugeraftalelovens § 17.
Fortrydelsesfristen Fortrydelsesfristen er 14 dage.
Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, De har fået varen eller den første levering i hænde.

De har efter forbrugeraftaleloven krav på at få en række oplysninger, bl.a. om fortrydelsesretten og om den købte vare. Fortrydelsesfristen løber ikke, før De har modtaget disse oplysninger på skrift (f.eks. på papir eller e-mail). Fristen udløber dog senest 3 måneder efter den dag, De har modtaget varen.
Hvis De f.eks. modtager det købte mandag den 1. og også har fået de nævnte oplysninger, har De frist til og med mandag den 15. Har De først fået oplysningerne senere, f.eks. onsdag den 3., har De frist til og med onsdag den 17.
Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan De vente til den følgende hverdag.

Hvordan fortryder De?
Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal De tilbagesende eller tilbagegive det modtagne til sælger. Det er tilstrækkeligt, at De inden fristens udløb har overgivet det modtagne til postvæsenet eller en anden virksomhed, som har påtaget sig forsendelsen til sælger. Hvis De vil sikre Dem bevis for, at De har fortrudt rettidigt, kan De f.eks. gemme kvitteringen for, at De har overgivet varen til postvæsenet mv. med henblik på forsendelse.

Medmindre andet er aftalt, skal De selv betale omkostninger (porto/fragt) ved varens tilbagesendelse. Har sælgeren i henhold til aftalen leveret en erstatningsvare, fordi den pågældende vare som helhed ikke kunne leveres, påhviler omkostningerne ved tilbagesendelsen dog sælgeren.
Sælgerens navn og adresse, hvortil varen skal tilbagesendes:

Navn: Sofia Karlsen Fotografering
Adresse: Gl. Skovvej 112, 4300 Holbæk

De kan også fortryde aftalen ved at undlade at modtage varen eller undlade at hente den på posthuset mv.
Betingelser for at fortryde aftalen
Det er som hovedregel en betingelse, at De kan tilbagelevere varen i væsentlig samme stand og mængde, som da De modtog den. (Dette vil indebære, at fortrydelsesretten bortfalder i tilfælde af skade eller bortkomst, som køber er skyld i).

Tilbagebetaling vil ske efter senest 14 dage. For varer løber fristen, fra vi har modtaget underretning om fortrydelsen, samt fra vi har modtaget varen retur eller dokumentation for varens returnering. I andre tilfælde f.eks ved bestilling af special fremstillede varer løber fristen, fra vi har modtaget underretning om fortrydelsen.
HUSK at oplyse bank reg nr. og konto nr. hvor på De ønsker betalingen returneret til.

Privatlivs politik i webshop:

Vi indsamler information om dig gennem bestillingsprocessen på vores webshop.

Informationer som vi samler og gemmer
Når du besøger vores webshop, vil vi spore:

Varer som du har set: Vi vil bruge denne information til eksempelvist at vise dig varer, som du har set for nylig.
Lokation, IP-adresse og browsertype: Vi vil bruge disse informationer til formål såsom beregning af moms og forsendelse.
Leveringsadresse: Vi vil anmode dig om at indtaste denne, så vi eksempelvist kan beregne forsendelsesomkostninger inden, du afgiver en ordre, og sender dig ordren.
Vi bruger også cookies til at holde styr på indholdet i kurven, mens du bruger vores webshop.

Bemærkning: Du kan beskrive din cookie politik yderligere og linke til denne del herfra.

Når du køber varer af os, vil vi bede dig om at give os information, der omfatter dit navn, faktureringsadresse, leveringsadresse, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort/betalingsinformationer og valgfri kontoinformation som brugernavn og adgangskode. Vi vil bruge denne information til formål såsom til:

Sender dig information om din konto og ordre
Svar på dine henvendelser og forespørgsler, herunder refunderinger og klager
Behandle betalinger og forhindre svig
Opsæt din konto til vores webshop
Overholder alle juridiske forpligtelser, som vi har, såsom beregning af moms og gebyrer
Forbedre vores tilbud i webshoppen
Sender dig markedsføringsbeskeder, hvis du vælger at modtage dem.
Hvis du opretter en konto, vil vi gemme dit navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer, som vil blive anvendt til at udfylde indtastningsfelter ved bestilling af ordrer fremover.

Generelt gemmer vi information om dig så længe, som vi har behov for informationen til de formål, for hvilke vi indsamler og bruger informationerne, og vi er ikke juridisk forpligtet til at fortsætte med at gemme dem. Fx vil vi gemme ordreinformationer så længe det er krævet ifølge regnskabsloven i forhold til moms og regnskab. Dette inkluderer dit navn, e-mailadresse samt faktureringsadresse og leveringsadresse.

Vi vil også gemme kommentarer og anmeldelser, hvis du ønsker at tilføje dem.

Hvilke medarbejdere der har adgang
Medarbejdere har adgang til informationen, som du giver os. Fx har administratorer såvel som webshopledere adgang til:

Ordreinformation såsom hvad der blev købt, hvornår det blev købt og hvortil, det skulle sendes, og
Kundeinformation såsom dit navn, e-mailadresse samt information om fakturering og forsendelse.
Vores medarbejdere har adgang til denne information for at kunne gennemføre ordrer, håndtere refunderinger og supportere dig.

Hvilke informationer vi deler med andre
I denne sektion bør du liste hvem, du deler information med og til hvilket formål. Det kunne omfatte, men ikke nødvendigvis være begrænset til analyser, markedsføring, betalingsløsninger, forsendelsesfirmaer, og trediemands programmer.

Vi deler information med trediemandsfirmaer, som hjælper os med at håndtere vores ordrer og services til dig; for eksempel —

Betalinger

Der kan betales ved bankoverførsel til angivne kontonr. Her deles ikke nogen personlige oplysninger